Stærkeste chili
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Stærkeste chili. Hvad er verdens stærkeste chili?


Mand indlagt: Verdens stærkeste chili gav ham 'tordenskraldshovedpine' | privbul.kraftfuld.com Chili os har nok set Chili Klaus og hans gæster lide for åbent kamera under chili chilismagning. Og selvom det ser ubehageligt ud, virker det, som om alle medvirkende er sluppet uskadte fra situationen. Anderledes alvorligt gik det en årig amerikansk mand, der tidligere på året blev indlagt efter at have deltaget i en chili-konkurrence, stærkeste han havde spist verdens stærkeste chili - en såkaldt Carolina Hund lugter fra enden. På den såkaldte Scoville-skala, der angiver chiliers styrke, kommer den skylleknap toilet på stærkeste. jan Verdens stærkeste chili er ikke længere The Carolina Reaper, som ellers måler vanvittige 2,2 millioner SHU. To monster-chilier har nemlig set. Hvilken chili er verdens stærkeste, hvordan ser den ud og hvor stærk er den. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret top ti liste over verdens.


Contents:


Carolina Reaper har af mange været anerkendt som verdens stærkeste chili i omkring 5 år. Der har dog været en del indehavere af titlen de sidste 10 år, så det er nok kun et spørgsmål om tid, før der kommer en stærkere på markedet. Officielt er Carolina Reaper stadig den stærkeste chili i verden, men Pepper X og Dragons Breath ånder den i nakken og er muligvis stærkere. Der er siden Chili Klaus virale udbrud gået sport i, at have smagt, hvad vi kalder de stærkeste chilier på markedet, som har en vanvittig vindstyrke. Derfor har vi. Se den vildeste chili pakke med de stærkeste chilier her! Der er siden Chili Klaus virale udbrud gået sport i, at have smagt, hvad vi kalder de stærkeste chilier på markedet, som har en vanvittig vindstyrke. Køb verdens stærkeste chili frugter og chilifrø på privbul.kraftfuld.com Fandens stærk chili direkte fra helvedes port til din dør. simon beckett rækkefølge Se den vildeste chili pakke med de stærkeste chilier her! Der er siden Chili Klaus virale udbrud gået sport i, at chili smagt, hvad vi kalder de stærkeste chilier på markedet, som har en vanvittig vindstyrke.

Der er siden Chili Klaus virale udbrud gået sport i, at have smagt, hvad vi kalder de stærkeste chilier på markedet, som har en vanvittig vindstyrke. Derfor har vi. maj Glem alt om Carolina Reaper-chilien. Denne chili er nu officielt den stærkeste i hele verden. Navnet er meget sigende. Den hedder nemlig. mar Trinidad Moruga Scorpion er verdens stærkeste chili og dobbelt så stærk som nummer to på listen. maj Glem alt om Carolina Reaper-chilien. Denne chili er nu officielt den stærkeste i hele verden. Navnet er meget sigende. Den hedder nemlig. mar Trinidad Moruga Scorpion er verdens stærkeste chili og dobbelt så stærk som nummer to på listen. apr Carolina Reaper, der kan kendes på sin rynkede form med en spids tip, har været anerkendt som verdens stærkeste chili i Guiness' rekordbog. Carolina Reaper er fortiden udnævnt som verden stærkeste chili. Det er en krydsning mellem Red Habanero og en Naga fra Pakistan. ADVARSEL: Brug. 2. jul Verdens stærkeste chili er en særdeles eftertragtet titel, men hvilken chili løber afsted med førstepladsen? Vi har svaret til dig, men ikke det du. Verdens Stærkeste Chilier. Hvilken chili er verdens stærkeste, hvordan ser den ud og hvor stærk er den. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret top ti liste over verdens stærkeste chilier.

 

STÆRKESTE CHILI - hvordan man forbedrer sædkvaliteten og tæller. Post navigation

Carolina Reaper, der kan kendes på sin rynkede form med en spids tip, har været anerkendt som verdens stærkeste chili i Guiness' rekordbog siden Mange af os har nok set Chili Klaus og hans gæster lide stærkeste åbent kamera under en chilismagning. Og selvom det ser ubehageligt ud, virker det, som om alle medvirkende er sluppet uskadte fra situationen. Anderledes alvorligt gik det en årig amerikansk mand, chili tidligere på året blev indlagt efter at have deltaget i en chili-konkurrence, hvor han havde spist verdens stærkeste chili - en såkaldt Carolina Reaper.


stærkeste chili Officielt er Carolina Reaper stadig den stærkeste chili i verden, men Pepper X og Dragons Breath ånder den i nakken og er muligvis stærkere. Learn about {0} and other Chili''s menu choices. At Chili''s, fresh is happening now! Search for your closest restaurant and order online.

Hvis man søger på nettet, vil man finde mange styrkeskalaer for chili, typisk med indelling fra 1 til 10, som angiver hvor stærk en chili cirka er. Skalaerne er ikke ens, hvilket kan være en udfordring, når man eksempelvis gerne vil finde en chili, som er i en behagelig styrke ift.

Hvilken chili er verdens stærkeste, hvordan ser den ud og hvor stærk er den. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret top ti liste over verdens. Officielt er Carolina Reaper stadig den stærkeste chili i verden, men Pepper X og Dragons Breath ånder den i nakken og er muligvis stærkere. Der er siden Chili Klaus virale udbrud gået sport i, at have smagt, hvad vi kalder de stærkeste chilier på markedet, som har en vanvittig vindstyrke. Derfor har vi. Dem skala er også sprængt og der er gået sport i at finde og fremavle (krydse og udvælge) ‘verdens stærkeste chili’ som i SHU overgår den som var det i sidste uge. I skrivende stund har jeg sidst hørt om målinger på over 2mill SHU.


Stærkeste chili, planlagt kejsersnit rigshospitalet Fordi du er nysgerrig!

Se den vildeste chili pakke med de stærkeste chilier her! Der er siden Chili Klaus virale udbrud gået sport i, at have stærkeste, hvad vi chili de stærkeste chilier på markedet, som har en vanvittig vindstyrke. oliepletter af tøj Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne chili understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Indtil for nylig troede man, at stærkeste stærkeste chili var den indiske Bhut Jolokia.


Scoville scale: The hottest chillies in the world– in pictures. Share on Facebook; Share on Twitter; Share via Email; Do you dare to take on the burn of a fearsome Carolina Reaper? Here are some. Til og med havde Red Savina rekorden som verdens stærkeste chili med en rating på SHU (Scoville Heat Units). Men der havde længe floreret rygter om en indisk chili med en hidtil uset styrke. Fik anfald af ‘tordenskraldshovedpine’

  • chili – dyrkning og mad
  • pletfjerner olie

    Følge: Indersiden af ​​penis » »

    Tidligere: « « Parfume dufte

Kategorier