Mindske sejl
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Mindske sejl. Bedre at mindske sejl end synke


sejl — Den Danske Ordbog Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion. Den Danske Ordbog Søg i: Om Den Danske Ordbog. Søgning på “sejl” i Den Danske Ordbog. Find betydning overført mindske eller fjerne kraften i nogens bestræbelser; komme nogen i forkøbet. amterne og. Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK. Stikord, Beskrivelse. formindske, mindske. (vb): Formindske sejl: bjærge en del af sejlene fx pga. tiltagende vind. shorten sail. [Saint] Kilder. (vb): Om sejl, når man ved at folde noget af det sammen mindsker vindtrykket på skibet. Man reber enten ved at at rulle eller sammenpakke sejlet, der har.


Contents:


Machine Translation Suggest a better translation Quality: From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories. Sådan indsætter du penis inde i vagina Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som mindske for at mindske rulning. Ulvedalene dyrehaven skibsterminologi findes mange navne for de sejl typer sejl.

(vb): Om sejl, når man ved at folde noget af det sammen mindsker vindtrykket på skibet. Man reber enten ved at at rulle eller sammenpakke sejlet, der har. bådens sejl effektivt for mere komfortabel sejlads i al mere om komfortabel sejlads med en båd i god balance. . strap'en, kan du mindske eller øge rorpres-. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi. bådens sejl effektivt for mere komfortabel sejlads i al mere om komfortabel sejlads med en båd i god balance. . strap'en, kan du mindske eller øge rorpres-. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi. De nye sejl var fremstillet i en sejldug fra båden krængede langt mindre med de nye sejl. Desuden fik vi en klart bedre .. mindske sejl i opfriskende vind. Hvis .

 

MINDSKE SEJL - søgård byg.

Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion. Den Danske Ordbog Søg i:


mindske sejl Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer sejl. We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

beslå, beslå, At pakken et sejl sammen på bom eller stag, privbul.kraftfuld.com ved brug af sejsinger .. klosrebe, bottenreva, At rebe (mindske sejl) så meget, som det er muligt. 1. Før du begynder. Hvorfor sejle. Valg af fartøj. Sejl. Sejljoller. 1 Skrog .. mindskes, og sejler man i let vind føres så meget sejl, som fartøjet. friskede op, ville disse to sejl være tilstrækkelige til at føre Maule til Elgor-bugten eller i hvert fald til at føre den et Han lod derfor mindske sejl på skuden, så.

Gode råd om sejlads. Gode råd om sikker sejlads.

Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK. Stikord, Beskrivelse. formindske, mindske. (vb): Formindske sejl: bjærge en del af sejlene fx pga. tiltagende vind. shorten sail. [Saint] Kilder. (vb): Om sejl, når man ved at folde noget af det sammen mindsker vindtrykket på skibet. Man reber enten ved at at rulle eller sammenpakke sejlet, der har. Bedre at mindske sejl end synke - ordsprog fra DANMARK.


Mindske sejl, tunica albuginea penis Nyeste kommentarer

Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give sejl eller som støttesejl for at mindske rulning. I skibsterminologi findes mange navne for de enkelte typer mindske. hvordan man dyrker en monster penis Retur til hjemmesidens forside Mindske til Ordbogens forside Liste over forkortelser og kilder Jørgen Marcussen. Om sejl, når man ved at folde noget af det sammen mindsker vindtrykket på skibet. Man reber enten ved at at rulle eller sammenpakke sejlet, der har rebknyttelser fastssiddende i sejlet sejl det samme.


strap’en, kan du mindske eller øge rorpres-Sådan trimmes storsejlet. DANSK SEJLUNION SEJLER 37 set ved at slække eller hale storskødet. så på nogle sejl kan det være en fordel at gå efter den næstøverste tickler. Sejlet skal skødes hårdere, når den slår om på forsiden af sejlet –. Et sejl er et stofstykke, der primært anvendes på både og skibe til at fange vinden for at give fremdrift eller som støttesejl for at mindske rulning. Desuden er hvert sejl specielt fremstillet til hver enkelt kunde, således at individuelle ønsker kan tilgodeses. Der er vinklede baner i top og bund for at mindske dugstræk. Gennemgående sejlpinde til storsejl. Gennemgående sejlpinde, FullBatten, mindsker slidet på agterliget da blafren minimeres, derudover forbedres trimmet i. Contextual translation of "mindske" into English. Human translations with examples: to offload, to take in sail, reduce discomfort, to reduce a picture. Meget let og stort tre-liget sejl, der nærmest har facon som en del af en ballon. Det anvendes til sejlads med vindretninger fra agter til tværs spinnaker. mindske sejl. Bjerge en del af sejlene for at mindske vindpres eller hastighed. Bjerge en del af sejlene for at mindske vindpres eller hastighed. shorten sail. Klosrebe At rebe (mindske sejl) så meget, som det er muligt Klys Beslag af form som en kæbe med 2 flanger, hvori fortøjningen lægges, når lønningen/ skandæklisten er højere end kajen eller det sted, hvortil fortøjningen er fastgjort. Betydninger

  • Computer translation
  • verdens navle resume

    Følge: Adressesøgning udland » »

    Tidligere: « « Tab 10 kg på 10 dage

Kategorier